Kycklinggryta |
900g kycklingfilé
1 stor gul paprika
1/2 paket körsbärstomater
2dl matlagningsgrädde
75g riven ost
chilikrydda
timjan
peppar
rapsolja
Skär kycklingen i mindre bitar och stek i rapsolja. Krydda rejält med chilikrydda, timjan och peppar. Skär paprikan i bitar och dela körsbärstomaterna. Häll ned i kycklingpannan, blanda samman allt. Häll ned grädden och strö över osten. Rör ihop allt till en härlig gryta. Servera med ris.
Gluten- & vetefri müesli |
1 kommentar:
Stackare, vad jobbigt med ibs! :(( hoppas du hittar bra recept och att du lär dig leva med det så gott det går! Jag har också alltid haft en problemmage, men utan någon diagnos. Reagerar oerhört snabbt på stress, mycket magkatarr och uppblåst. Om magen inte mår bra så påverkas ju hela kroppen tyvärr.
Ha en finfin helg! Kramar
Skicka en kommentar