Sidor

tisdag 1 december 2015

Andra prioriteringar...

Jag skriver visst bara opublicerade inlägg med veckomatsedlar som påminnelse till mig själv numera. Kan vara så att tiden helt enkelt prioriteras annorlunda och den "egna tiden" - som man ovetande hade massor av innan barn - inte längre existerar. Addera till det en skärmtokig ettåring som blir helt galen då en mobil, platta eller dator kommer i hans närhet - och han inte får trycka...!

Vi har firat födelsedagar, min trettionde och Ls första, och så smått börjat pynta det lilla vi kommer att pynta i vår lilla tvåa i år. Grunden till huset kommer äntligen igång inom några veckor och vi är i full färd med de sista valen (ALLA tapeter, färger, kakel och klinker) som ska göras.

L babblar för fullt och härmar ord efter bästa förmåga, idag tog han även sitt allra första steg (tämligen omedvetet...)! Det händer grejer! Han älskar att läsa böcker, titta på bilar och vara med i allt som händer. Det går inte att tro att man ska få laga mat eller dammsuga utan honom inte!

Min mage växer och mini där inne likaså, det sparkas för fullt och av det vi fått se hittills så tycks vi få en envis liten unge till. Nåväl, det är som vi alltid säger, hellre en unge med en massa vilja och nyfikenhet, än en utan!

Här kommer så avslutningsvis en veckomatsedel:

Måndag: Jennys laxgratäng med pesto
Tisdag: Fläskfilégryta i ugn (Arla)
Onsdag: Julmustkyckling (Arla)
Torsdag: Fisksoppa med fänkål och saffran(Arla)
Fredag: Burgare med aubergine och youghurtsås (Arla)
Lördag: Jennys kycklingkebab
Söndag: Jennys fläskfilégratäng

Smaklig spis!

1 kommentar:

Eva sa...

Välkommen tillbaka i rymden!