Sidor

fredag 18 februari 2011

Presenten som karln fick...

Så, vad ger då den romantiske fästmön till sin älskade på alla hjärtans dag...?
Jo, en fjärrkontrollshållare! Helt fantastiskt!!!
Detta är något vi pratat om länge, men inte kommit oss för att införskaffa. Så sent som för tre veckor sedan var vi på IKEA för att i första hand införskaffa en födelsedagspresent och då var även detta ett av målen... Något vi dock helt glömde och kom på först när vi nästan var klara. G l ö m att vi skulle gå tillbaka för att leta rätt på den, i början av varuhuset...!
Med andra ord var detta en helt perfekt present, då fjärrkontrollerna svämmar över hos oss och ständigt ligger och dräller... Framför allt nu när vi dessutom har två spelkonsoller med kontroller liggandes här och där...

Till soff-dejten bjöds frukt, kex, ost och vin. Hittade så gulliga småförpackningar med ost. Lite av allt och dessutom, just, lite av allt! Med tanke på att jag inte tål sånt här kan jag inte frossa när som och med tanke på att vi skulle kunna leva på sånt här (om det bara inte var så onyttigt!) passar det mer än väl med dessa små sötnosar!

2 kommentarer:

Cajsa sa...

Ja detta va fiffigt slut på dräll av app hit å dit Kram.

floosan sa...

Vilken kanon present, det skulle vi också behöva. Doser överallt, katterna tycker det är jätte kul att dra ner duken och sen lyssna på boom boom boom det blir utav alla doser haha =)