Sidor

torsdag 30 september 2010

God morgon!


Vill ni veta hur varje vardagsmorgon startar för min del? Jo, Johans väckarklocka ringer, vi kramas lite, jag ser (oftast) till att vi inte somnar om. Johan kliver upp, jag stoppar i öronpropparna och slumrar en stund till. Drygt 15 minuter senare kommer Johan in och väcker mig, då har han gjort frukost med fil och flingor, macka och te och serverat framför tv:n. Vi ser på nyhetsmorgon och startar dagen tillsammans! Lyx, eller hur?!

Höstens första minusgrader har varit på besök inatt och hela landskapet är täckt av frost, så lustigt då jag igår kväll sa just det till Johan, snart kommer den...

Denna vecka har jag haft mina första tre VFU-dagar för terminen. Så himla kul! Kändes som om jag glömt något imorse när jag inte skulle upp och iväg. Inläsningsdag. Ska fixa en inlämning med deadline kl.12, sedan jobba i fritidstrean i eftermiddag. Roligt, roligt!

Idag är dessutom Johans sista dag på "gamla" jobbet. Han skulle bli avtackad och for iväg i snygga skjortan. Imorgon är med andra ord hans första dag på det nya jobbet, så spännande! Jag är så himlans, himlans glad för hans skull! Ikväll ska vi gå ut och äta för att fira detta lite, mysigt!

Imorgon far jag till Göteborg för att träffa mina Innsbruck-tjejer! Det var några år sedan sist, så jag ser verkligen fram emot det!

Ha en fin dag, kom ihåg att andas
och glöm inte bort att njuta av denna vackra höstdag!

3 kommentarer:

Anna sa...

Skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Det blir verkligen så tyst och skönt med dem i öronen. Jag får dock lite ont av mina ibland. Har du något tips på sköna proppar?

Natalie sa...

Ja, man får ju sova ifred! :) Mitt tips skulle vara "egengjutna" - finns genom specialisthjälp o i musikaffärer. Har inga, men vet att de är bra. Får också problem, helt kliigt i örona... Huvva. Vad använder du? Har du dem i hela natten?

Anna sa...

Jag brukar använda apotekets gula öronproppar. Sover hela nätterna med dem i. Av rena vana av att sova med öronproppar har jag svårt att somna utan dem. Känner mig lite öm i öronen ibland efter en hel natt.