Sidor

söndag 17 november 2013

Upplevelser, inredningsdetaljer & renovering

Idag hände det! Vi hittade sovrumslampan, tapet till gästrummet och den övre hallen. Y.E.S!!! Vi har känt att vi stått still och trampat ett tag, en frustrerande trampegrop som vi nu äntligen kan ta oss ur. Jag hoppas vi får fart snart!

Så här ser lampan ut:


Till gästrummet hittade vi en diskret, grå tapet och till hallen:


Kommer bli superbra, tror jag. Nu ska vi bara ta oss ur trötthets- och lathetsmoodet och få lite fart så att det börjar hända lite grejer. På kontoret fick vi lite mer ordning bland alla prylar idag, det är där vi sitter just nu och tjyvsmakar årets första glögg och pepparkakor med ädelost, mums! Sedan återstår småfix som att byta till rätt sängben som ÄNTLIGEN nått oss, samt packa ihop det förbenade vitrinskåpet som inte var nytt när det äntligen kom från Haléns. Retur på det med förhoppning om att ett nytt, som faktiskt är oanvänt och just NYTT, dyker upp inom kort! Skönt när alla små bitar så sakteliga äntligen faller på plats.

I helgen har min mor, far och lillebror varit på besök. Jag tog långweekend och var ledig även i fredags då vi besökte Tekniska museet och utställningen "Game On". Igår gick vi på Chinateatern och såg "Rock of Ages", en riktigt bra musikalshow, innan vi tog oss till favoritrestauranten "Soldaten Svejk" på Söder och avnjöt några öl och god, tjeckisk husmanskost. En skön helg som gärna hade fått vart längre går mot sitt slut.

Nästa helg bjuder på Black Sabbath med andra delar av familjen och vänner, samt förhoppningsvis en del hemmafix och renoverande. Det gäller att fånga varje stund och må gott i den, något som tyvärr är lätt att stressa förbi och glömma bort...

Inga kommentarer: