Sidor

onsdag 13 augusti 2014

Update!

Ligger på soffan och surfar runt lite. Läser bloggar och inspireras av andra människors vardagsliv. Det var ganska längesen och känns nästan lite höstigt. Tur att det är lite småmolnigt ute. Bara några brinnande ljus och en kopp te som saknas...

Mannen är hurtigt ute och springer. Klockan i köket ringer just för att säga till mig att det är dags att sätta på plattan för vattnet. "Glöm inte det!"

 
Han har förberett fint... Mumsigt att bli bjuden på middag och själv bara behöva sätta på en platta!



Sommaren har varit en lång njutning. Sol, värme, ledighet och vi har gjort faktiskt nästan ingenting. Varit på landet, läst många böcker, ätit god mat, tagit båten ut till olika öar och ja, bara varit! Fast vi började semestern med en brakfest, med i princip alla nära och kära, för att hylla vår kärlek och våra hittills åtta år ihop. En fantastisk dag som blev precis som vi önskade! Tack alla!




Avslutningsvis så hade vi bröllopsfest för äldste lillebror M och hans fru J hemma i mor och fars trädgård. Så mysigt att få träffas allesammans och mysa med syskonbarn och andra godingar! Fick då även träffa mellanlillebrors nyfödde lille kille för första gången.

Bror med fru skär bröllopstårtan.
Bror med fru och barn och hennes bror med barn.
Söta lilla G plockar blommor!

Nu är middagen avnjuten och det är dags att mysa upp oss i soffan med en film - härligt! Har ni några filmtips, förresten?

Inga kommentarer: