Sidor

tisdag 19 maj 2009

Tentastress men långledigt!

Lååånghelg och välbehövligt ledigt! Men tentaplugget kommer ligga kvar i magen o bita tills jag bryter ihop på måndag-tisdag någonstans. Jävla skit, rent ut sagt! Vill inte, orkar inte! Blä!

Åker hemöver för några dagar med nära o kära, de ska även de vara lediga, ska bli kul att träffa dem ordenligt. Tillåter vädret finns förhoppningar om grill o premiärkubb!

Dessutom, om allt nu, peppar-peppar-ta-i-trä, går i lås så skrevs papper på hojen idag. Vi har alltså med andra ord inte längre någon röd fara... Sorgligt men sant! Så tyvärr blir det alltså bil på vår tur hemom o bortom. Kanske är tur med tanke på spänningen vi upplevde senast då det vid ett rödljus gled upp en civilhoj med tillhörande polle, som tack o lov var på gott humör o vinkade lite, gav några varnande ord o sedan svischade vidare. Som jag alltid har sagt, man måste ha lite spänning i tillvaron! Hehe! (Och en hel del tur...)

Söv nu så gött å ha ä härli hälj! Tjipp å häj!

2 kommentarer:

Elin sa...

Tack för din kommentar! Vi tänker fortsätta köpa nyttigt även om vi blir fattiga på köpet.

Den där tentan låter inge rolig. Vad handlar den om?! Tror säkert du klarar det galant, det har väl gått bra hitills?!

Kram och ha en trevlig långhelg!

Diana sa...

Jag hoppas du får lite vila i helgen, om inte annat för själen med mys med nära o kära.
För då kanske resten också löser sig, för hur gärna man än vill så är det svårt o få ihop allt när man inte är på topp. Men det ordnar sig alltid, som man säger här hemma i värmland!

Tjipp och häj på däj me!