Sidor

söndag 15 juli 2012

Film, myspys & inredning


Idag har jag mestadels suttit uppkrupen i soffan, med filt och rispåse på magen, masterpain. Har sett på film (I don't know how she does it) efter film (Den heliga familjen Addams - tv4:as söndagsmatiné), bläddrat i möbelkataloger och funderat över hur vi ska ha det här hemma.


Som alltid är idéerna många och tankarna går fram och tillbaka. Har skissat lite och funderat kring annorlunda lösningar och hur de skulle kunna tänkas bli. Känns som om idéerna börjar ta form och kanske är det dags att börja spana på lite tapeter igen... Gällande möbler så velar jag mellan ek och lantligt vitt, tror en blandning av båda skulle göra sig bra, men vi får se. Finns inte ekonomi till det hela just nu ändå, utan det är något som får vänta till hösten.

Nu blir här söndagsfika och eftersom chokladsuget satte till råkade jag visst baka en kladdkaka... Grädden är vispad och kaffet klart. Dags att väcka kärestan som slumrat till på soffan.

Tips på bra filmer, semesterutflykter och inredningsaffärer mottages gladeligen!

1 kommentar:

Josefine sa...

Det är så kul att tänka om när det gäller inredning och planera och fundera! Är allt bra med dig annars? Vi bakade smulpaj igår med rabarber/hallon, också supergott! Kram