Sidor

söndag 10 mars 2013

Ännu en helg


Igår hade vi finbesök av Johans mormor och morfar, samt svärföräldrarna. Vi åt middag i "nya" vardagsrummet och firade både svärfar och morfar som fyller år nu i dagarna. Det var supermysigt och så glad i hjärtat känner jag mig när nära och kära är här. Lycka, helt enkelt!


Vardagsrummet blev verkligen riktigt bra! Nu gäller det bara att hitta de möbler som känns "rätt". Den gamla amerikakofferten får stanna med all sin charm, men vart den hamnar tillslut återstår att se. Var en tur till IKEA idag med Å&E, fann en schysst köksö. Den kanske får agera inspiration för den framtida i köket, som nu känns tomt utan matgrupp.




En strålande vacker dag går mot sitt slut och nu verkar en kall natt komma in. Imorgon är det måndag igen och här sitter jag och förbereder ännu några utvecklingssamtal... Hur kan helgerna gå så fort?! Trivs kanske "för bra" just nu... Skönt att livet emellanåt bara får kännas sådär himla bra. Semester börjar vi också spekulera i, har en del idéer, får se vad det blir. Vad har ni för semesterplaner?

Inga kommentarer: