Sidor

söndag 3 mars 2013

Dop och nytt vardagsrum

Helgen har sprungit förbi, precis som veckorna gör, men denna helg bjöd på något alldeles extra. Dop. En liten Alva tog sig ett dopp i "Johans" konfirmationskyrka, den kyrka som låg närmast där vi bodde förr. En jättefin kyrka med fantastiska valv (som ni kan se på bilden under). Dopet var verkligen fint, med en bra präst och en kyrka full med barn. Psalmer och sånger var väl valda och allting var verkligen vackert och stämningsfullt! Tack för att vi fick komma, A och M! Det var dessutom kul att träffa "alla", eller i alla fall många, då det var ett bra tag sedan...


Resterande del av helgen har vi renoverat i vardagsrummet. Vi har jobbat på bra och börjar se vart det barkar! I eftermiddags njöt vi även en kaffe i solen på baksidan, helt ljuvligt var det!


Nu finns ingen blå/brunrandig vägg längre, den har förintats och blivit vit!




"Tv-rumsdelen" är färdigtapetserad och väntar nu bara på lister och nya möbler. Kommer bli så bra när allt är klart! Dessutom fick vi soffan såld idag, vilket också känns skönt (och lite vemodigt. Världens skönaste soffa)!

Nu återstår av denna söndagskväll en del arbete inför veckans kommande utvecklingssamtal. Känns dock inte som om kvällen blir överdrivet sen för min del.

1 kommentar:

Josefine sa...

Ser jättefint ut i ert vardagsrum :) Vi är också bjudna på dop, till min bästa kompis som fått barn. Ska bli mysigt då jag inte varit på dop på evigheter! Nu får jag bara tänka ut någon bra present också... :-) Kram!