Sidor

måndag 16 juni 2008

Toppen minisemesterhelg!

21 dagar...

Sitter på jobbet nu, äter lunch, någon sorts snabbfelixfärdigmat som faktiskt inte smakar särskilt mycket alls. Vi har ju varit i Karlstad över helgen, så någon matlåda blev inte lagad.

Vi bestämde oss, efter att ha spanat in vädret, för att ta bilen ned, trots att vi båda sett fram emot en härlig MC-resa ned. Den hade inte blivit så härlig av vädret att döma - gissa om vi blev glada för de få regndroppar som föll...?!

På fredagen var det skolavslutning för minibror o födelsedagskalas för mellanbror, M o J samt farmor o farfar kom på middag o tårta, mycket trevligt! Lördagen var det barnkalas á la djungeltema, o ja, barnen klättrade överallt! Kul var det iaf. På kvällen var det dags för P's möhippa; vi jätteboxades, brottades med sumokroppar på o hade en massa trevligt för oss. Uppmärksamheten fick hon... Speciellt av en kille, som tredje gången han kom fram för att förklara hur vacker hon var frågade om hon hade någon pojkvän... Brudutstyrseln o texten på t-shirten var tydligen för diskret... Haha!

Söndagen kom o det var dags att sjunga för minibror o ge honom paket på sängen. Då vi kom utanför hans dörr kunde vi höra honom sjungandes för sig själv "..grattis Jacob!".

Vi var sega o kom inte från Karlstad förrän runt 17-18-tiden. Vi var även förbi M o J's splitternya, superfräscha lägenhet som de håller på att flytta in i. Den var så fint o de kommer få det så bra där! Grattis godingar, det ska bli så kul att komma o hälsa på er! :)

Resan upp till Sthlm gick bra o vi reste genom de flesta väder! Med på köpet kom även mellanbror! Så han är där hemma o håller ordning nu.

Det har varit en kanonhelg o det känns helt otroligt att min äldsta barndomsvän ska gifta sig på fredag. Jag kan inte riktigt förstå, o blir rörd bara av att tänka på det. Nu är det dags att jobba vidare! Till nästa gång: hade gott!

1 kommentar:

Petra sa...

Tack vännen för en underbar lördag. Bättre kunde det inte ha blivit! Kram