Sidor

fredag 23 januari 2009

Ett nytt kapitel

Mamma, pappa:

Jag tror jag har blivit vuxen nu. (Nej, man blir nog aldrig det, men...)

Det känns i alla fall som om jag har kommit till ett nytt kapitel i boken om mitt liv. Det känns så skönt att äntligen ha börjat plugga! Att jag har beslutat mig för det här, och om det fortsätter kännas helt rätt, vilket det gör än så länge (..efter fem dagar, höhö...), så står jag som klar förskolepedagog mot början av 2013! Då "är" jag något. (Hur man nu ska definiera att vara...) Jättekul!

Idag har jag haft en föreläsning, de är inspelade och det är verkligen jättebra. Man kan pausa o gå tillbaks, skriva upp och lyssna igen! Man hinner med allting! O efter det "träffade" jag en studiekamrat lite inför dagens seminarium. Just nu handlar det om vetenskaplighet och en massa begrepp. Det är jätteintressant när det väl sjunker in och blir förståerligt, men klurigt till en början. Känns även ganska flummigt, för man kan ifrågasätta så mycket och får många sidospår! Det känns som en bra studiegrupp i alla fall och även om vissa är lite tysta såhär i början, så tror jag det kommer bli jättebra. Studiegruppsläraren är jättesöt!

Och allt annat... ja, det känns som om saker och ting kommer falla på plats. Jag hoppas på det.

Har nu varit hos både läkare och ortoped med mina fötter. Båda säger "vila", "gör avtryck o inlägg", "byt jobb"... i princip, ja och ät ipren. Tja... Hm. Det ger inte så mycket känner jag. Fotspecialist nästa? Eller någon som har några bra tips?

Den 14/2 är min sista arbetsdag. Jag är så glad över att jag tydligen hade så kort uppsägningstid! Trodde det skulle vara tre månader, men tydligen inte. Det kommer underlätta för mina studier, det kan jag ju säga. Är ett himla pusslande just nu. Men, bara i tre veckor till alltså! Sedan får vi se om jag får jobba extra, eller ej. Med andra ord har vi verkligen något att fira på alla hjärtans dag! <3 Och det ska vi göra tillsammans med vänner! Megamys!

Idag fyller för övrigt vår lilla prins J ett år! Så, nu ska vi jaga en bra present, mannen och jag, imorgon blir det kalas! Ska till MC-mässan imorgon också, kanske kommer någon bild här sedan! Också ska C & J och jag ha myskväll! Kulkul!

Trevlig helg!

Inga kommentarer: