Sidor

tisdag 26 april 2011

Underbara ledighet!

Påskhelgen var helt underbar! Skönt med en långhelg utan en massa planer, att spontant kunna ta dagen som den kommer och bara njuta av att vara lediga tillsammans! Men jag kan ju inte direkt påstå att vi har hunnit med att ha långtråkigt...

Vi har myst med vänner, haft picknickmys i solskenet, en kvällstur in till stan för drinkar och mat, kört gokart (äntligen fick jag prova det!!!), hunnit med två grillfester och en ordentlig födelsedagsfika! Dessutom har vi hunnit rensa ur lite hemma, röjt upp och planterat både blommor och fröer på balkongen. Suttit ute i solen och ätit gott, haft sköna sovmornar och fått ordning på cyklarna... Välkommen sköna sommar!

Imorgon kommer mor och minstabror upp för att "fira" påsklov, vilket ska bli så mysigt! Kul att få tid tillsammans utan en massa fläng, vi får helt enkelt se vad dagarna har att bjuda på! Dessutom kommer vännen L och vännen A, innan veckan är förbi. Det finns misstankar om att det kommer bli en intensiv, men härlig, tid de närmaste dagarna!

2 kommentarer:

Eva sa...

Härligt att få dela dina dagar!
Mamsen

Nettiz sa...

Mitt recept på homemade vaniljlatte:

1-3 msk Vaniljsyrup beronde på hur sött man vill ha det ;)
1 dl Kaffe
Ca 2dl mjölk värmd i katrull eller micro och sedan skummad med en sån där lite batterdriven visp

Häll allt i ett stort värmetåligt glas eller mugg, i den ordningen.

Svårare än så var det inte =)