Sidor

tisdag 13 mars 2012

Spännande utsikter och full fart

Det är märkligt vad bara ett litet samtal med en vän kan göra. Eller två. Eller tre. Det gäller att fylla sitt liv med kärlek.

För ett tag sedan hittade jag en spännande kurs som äger rum på Island. Do I need to tell you more? Nu gäller det bara att hålla tummarna och hoppas på att man blir en av de som får åka med (och att S också blir en av dem). Förhoppningsvis behöver inte väntan på detta besked vara allt för lång.


I övrig känns
det mesta lite dubbelt just nu. Kaos men frid. Omotiverande mycket men spännande och utvecklande. Saker över allt men det börjar arta sig. Två seminarier återstår på delkursen, sedan startar examensarbetet. Om tre månader har jag förhoppningsvis min examen i handen.

På hemmaplan råder fortfarande flyttkaos, men under mer ordnade former. Det gör inget att det är lite kaosigt, vissa saker tar tid och måste få "växa" fram. Förhoppningsvis kommer vi snart igång med renoveringen av vårt blivande sovrum, det är steg ett. Först måste vi bara få ordning på en del förvaring och på alla kläder som förnärvarande rumsterar i just det rummet... Nåväl, som sagt var, allt har sin tid.

1 kommentar:

Somehow sa...

Ja! Åh vad kul så det blir kanske Island ändå. Klart du kommer ha din examen. Jag är övertygad :D