Sidor

tisdag 4 januari 2011

Svävar på moln

Tisdag idag alltså.

B-uppsats klar, förutom lite smått som söta Åsa (som strax trillar in) ska få hjälpa mig med. Sedan är det bara att skicka in! Helt enkelt underbart! Fick bra respons vid handledningen och har haft ett fint samarbete hela vägen. Skönt! Nu återstår bara den lilla reflektionen på två A4:or som jag är duktig på att skjuta upp. Imorgon förmiddag blir den tydligen till...

Sedan blir det en långhelg till Värmland! Äntligen få krama på alla där hemma och fira lite jul och födelsedagar. Johan har inte varit där på dryga halvåret, ska bli så mysigt!

Jag kan avslöja att jag fortfarande svävar lite på moln från i söndags. Vi hade (förutom den galna morgonen då vi väcktes 06:34 av något som lät som ett pistolskott i sovrummet... Var spegeln som plötsligt gick i sönder och for i backen) världens underbaraste dag! Lagom slapp, mycket mysig och helt enkelt helt fantastisk! Vi lagade tokgod mat och såg riktig "Natalie-film", som dock blev klassad som helt ok ändå av Johan. Romantisk (svart-)komedi "Couples Retreat". Underbart med sådana riktiga, rakt igenom "må-gott"-dagar!

Inga kommentarer: