Sidor

onsdag 28 maj 2008

Expo-tävling!

Här kommer mera mumsmums inspiration!


Inte varje dag man kan njuta av en sådan kvällsmat, o inte för att tala om frukosten nästföljande dag! Visst ser det härligt ut?!

Idag har vi exponerat om i butiken (igen). J, tjejen jag anställde när jag började jobba i den här butiken, är våran exponeringsansvariga o hon har en massa bra idéer o är jätteduktig på att se till att rätt kampanjer följs o att butiken ser riktigt snygg ut. Att hon sedan har en perfektionist till chef, som ääälskar att exponera o hålla en näst intill perfekt ordning hoppas vi att hon bara tycker är bra... ;) Hittills har våra kloka små huvuden enbart lett till det bättre, o denna gång blev det utom denna galax! Vi är så nöjda o stolta! Ni ska få se när tävlingen är över... Då kommer det foton här! För er som inte vet, tja typ alla, så är det Björn Borg i samarbete med vår kedja som har utlyst en vår-/sommartävling. Vi fick endel roliga skyltmaterial att jobba med o med hjälp av trollstaven blev det riktigt bra! You'll see!

2 kommentarer:

Anonym sa...

gott det ser ut på bilderna :)

Anonym sa...

Åh så gott! Exakt en sån frukost hade jag faktiskt planerat för morgondagen. Har köpt massa frukt idag. Fast jag kanske sticker ner lite melon också. Mmmm!! :)