Sidor

söndag 4 maj 2008

En trevlig långhelg

Det blir aldrig som man tänkt sig... Men vi hade i alla fall tur med vädret! Tja, tiden går fort när man har roligt, som det brukar sägas.

Valborgsmässoafton var jättetrevlig, vi åt, pratade o myste. Förutom att vi var där var även två andra par där, varav ett var obekanta för oss. De hade också en liten skruttis, o de stal ju givetvis halva showen! (Minstingarna alltså!)

På torsdags afton kom min familj upp, eller ja, mor, far o minsta brorsan. Vi åkte då direkt ut till landet, där grannarna till J's föräldrar varit så gästvänliga att bistå med sitt hus. På fredagen åkte vi över till Åland, det var en trevlig färjeresa, men Mariehamn hade absolut inget att erbjuda. Maten var i alla fall galet god och det fanns hur mycket som helst att avnjuta! På lördagen begav vi oss så åter mot Stockholm o hade en jättetrevlig kväll med rött vin o grekisk sallad, samt spelet "Hur fan visste du det?!" - det blev ganska spännande! Klockan fyra på morgonen somnade vi tillslut o var helväck när väckarklockan idag ringde. Tyvärr missade vi mellanbrors lacrossmatch, men vi satsar på att se nästa!

I övrigt skiftar vädret mellan kolsvart himmel o solsken o vi tar en riktig slappardag! Kanske att vi orkar ta oss till någon lantträdgård för att köpa lite blommor till balkongen. Jag vill köpa någon minitomatplanta samt smultronplantor till den stora krukan.

1 kommentar:

Manisha sa...

Låter som du haft det mysigt.
Saknar dig massor.
Kärlek!
Kram