Sidor

måndag 15 mars 2010

Lägenhetsvisning...

Igår var vi och tittade på hus och lägenhet... Allting blev uppochned och så snurrig som min mage är nu, har den nog inte varit sedan gymnasiet. Att det dessutom är jättemycket i skolan påverkar inte direkt till någon lugnare mage. Vi hade varit helt inställda på huset och tänkte inte ens gå på lägenhetsvisningen, men av nyfikenhet och för att känna oss för vad gäller området, människor och mäklare, gick vi ändå. Det kan avslöjas att huset och lägenheten ligger mittemot varandra.

Vi blev stormförsjusta i lägenheten, som känns mer som ett radhus, är i två plan, har en stor takterass och är alldeles lagom stort samt i toppskick. Huset däremot höll inte alls måttet mot våra förväntningar... Det var för stort, vilket vi befarat, men hade framför allt inte alls lika bra läge som vi hade hoppats på.

Vi har funderat och funderat... Bollat och diskuterat. Idag ska beskedet lämnas. Det blir budgivning. Hur mycket är lägenheten värd för oss? Hur "rätt" är den? Är det för mycket känsla i vårt beslut? Frågorna är många... Storleksmässigt och även prismässigt passar den egenligen oss mycket bättre än något annat vi kikat på. Tänk att det ska vara så svårt?!

(...kanske åker vi ur budgivningen direkt?)

Inga kommentarer: