Sidor

söndag 21 mars 2010

Vårstäd o biljetter!

Igår städade jag av balkongen, mellan snörvel o nysningar. Har rykt på en dunderförkylning o vaknade helt paj. Är småfebrig o har ont i hals, öron o bihålor... Fy bubblan! Tentavecka o allt! Tänk att det alltid kommer så olägligt... (Jag har ju inte tid att vara sjuk nu!)

Rensade ihop allt skräp o gamla plantor, sopade av o tvättade krukor o grill... För att idag åter ha världens vinterlandskap o snöstorm utanför fönstret, inte riktigt vad jag räknat med efter de senaste dagarnas underbara dripp-droppande. Nåväl. Den som väntar på nåt gott. Vi får väl se om våren har kommit till helgen, då det ju faktiskt är dags att ställa om klockorna till sommartid.

Idag har vi ägnat några timmar åt att fixa, trixa o bråka med DB, Deutsche Bahn's, struliga hemsida. Att boka biljetter till biltåger var inte något av det mest okomplicerade vi ägnat oss åt... Men nu är slutligen, äntligen, både färja mellan Göteborg o Kiel, samt biltåg mellan Hamburg o München bokade! Vi lämnar Sverige den 27/6 och kommer åter den 14/7. Ska bli så himla spännande. Nu återstår bara allt annat pyssel för att få alla bitar på plats - det är inte helt enkelt det här...

Idag far vi till Johans föräldrar, de reser till Kap Verde tidigt imorgon, så vi ska vara husvakter åt dem denna vecka. Blir plugg, pendlande o jobb... samt kurering. Nu en dusch o sen lite packande!

2 kommentarer:

Diana sa...

Härligt du! Hoppas på mer vår snart! Förresten kommer ni fira Valborg på landet?
Possiposs!

Natalie sa...

Hej! Oj, valborg har jag knappt koll på... Nu ska vi se, nästa vecka. Nä, vid valborg är vi åter hemma. Tänkte du på nåt speciellt? Possiposs!