Sidor

onsdag 10 mars 2010

Vår?


SOLSKEN och takdropp! Är våren äntligen på väg? Vi hoppas! Dagarna blir allt längre och himlen är underbart blå! Kinderna får smaka på solstrålar och några små, små fräknar börjar titta fram på näsan! Energin börjar så smått laddas på igen och hoppet om liv kommer åter.

Längtan till sommaren är enorm. Bara det att kunna sitta ute i solen, i bara jeans, kofta och sneakers, med den där kaffekoppen... Snart hoppas jag att den längtan går i uppfyllelse!

Plugg, jobb, träning och husletande... Vardagen rullar på. Vi är snart i mitten på mars och tiden går faktiskt ganska så fort. Veckorna svischar förbi och helgerna är lugna och underbara!

Sommarens planer och drömmar börjar ta form, i förrgår kom min bok från Lonelyplanet om Österrike på posten. Börjar bli dags att boka biljetter till båt och tåg och dessutom finslipa med släkt och vänner. Vi planerar och längtar. Barmarken och värmen är faktiskt mer än välkommen nu, så vi får börja köra lite. Hoppas mitt nya mc-ställ kommer snart... Misstänker dessutom att vi måste börja träna på att packa rätt... Och köpa bra packväskor! Första hjälpen-kitet är i alla fall laddat!

Inga kommentarer: