Sidor

lördag 6 mars 2010

Solsken och lycka!

Det har varit en riktigt bra vecka! Har som sagt kommit igång med träningen igen och startat på lagom nivå med tre pass i veckan. Det är helt underbart att starta lördagsmorgonen med att komma upp i tid, mysfrukosta framför tv:n (vilket vi iofs gör varje morgon...) och sedan åka iväg och träna tillsammans. Med det inte menat att Johan går på danspasset med mig, men... Tja, ni vet! ;)

Fick även besked om mitt MC-ställ som vi lämnat in, eftersom det läckte. Trots att det gått lång tid och de egentligen inte kunde hitta något materiellt fel på det, så får jag ett nytt ställ. Way to go! Jag är jätteglad och tackar Honda City för grymt bra service! Känns skönt att få ordning på det nu, innan sommarens Österrikeresa!

Husletandet fortsätter och nu har vi faktiskt hittat något som vi verkligen gillar, efter annonsen att döma... Visning nästa helg, så det blir riktigt spännande! Då får vi se om det bara varit ännu en duktig fotograf på besök, eller om det faktiskt känns rätt i magen på riktigt också! Det här med att flytta är ju något som vi verkligen, verkligen vill. Att ha vårt eget, där vi kan fixa o trixa o bara få vara... Men, man kan inte få allt på en gång. Så är det ju tyvärr.

Igår eftermiddag/kväll var vi i shoppartagen. Vi tog oss en spontan tur till Uppsala och besökte bl.a. Biltema, Jysk och IKEA. Fick tag på lite allt möjligt. Vi avnjöt en romantisk fredagsmiddag på IKEA... Haha! Men, det var faktiskt lugnt. Jag menar, hur många är på IKEA en fredagskväll?! Vilket passade oss hur bra som helst! Det blev en riktigt mysig dag, även det!

Nu är det är helg. Solen skiner och livet är helt enkelt underbart! (Vilken skön känsla det är!)

Inga kommentarer: